Print

Giclée fra Studio baryta

printer på eksklusive papirer og canvas i 100% bomull, som sikrer maksimal arkivbestandighet, er syrefrie og uten optiske blekemidler (OBA). Papirene er godt egnet til både kunst og fotografier og leveres med forskjellige overflatestrukturer. Overflatene leveres med matt og halvblank overflate.  Studio baryta printer på papir fra Canson Infinty, en av verdens ledende papirprodusenter, for å sikre høyest mulig kvalitet.

Canson Rag Photographique 310 gr


Et matt kunstpapir uten struktur i overflaten. Laget i 100% bomull, syrefritt og uten tilsatt blekemidler. Papiret blir tilsatt naturlige mineraler som sikrer en ren hvit tone og høy Dmax. Rag Photographique er godt egnet til alle typer foto- og fine art print.

Vi anbefaler matt UV-lakk på Rag Photographique som beskytter mot UV-stråler, fingeravtrykk, mm.

Canson Edition Etching, 310 gr


Et matt kunstpapir med en svak struktur i overflaten. Laget i 100% bomull, syrefritt og uten tilsatt blekemidler. Papiret har en svært ren hvit tone og høy Dmax. Edition Etching er godt egnet til alle typer foto- og fine art print og gir flotte fargeforløpninger. 

Museumskvalitet.

Vi anbefaler matt UV-lakk på Edition Etching som beskytter mot UV-stråler, fingeravtrykk, mm.

Leveres i alle størrelser opp til 100×150 cm. Ved behov for større formater vennligst ta kontakt.

Canson Aquarelle Rag, 310 gr


Et matt kunstpapir med kraftig struktur i overflaten. Laget i 100% bomull, syrefritt og uten tilsatt blekemidler. Dette papiret har den klassiske akvarellpapir-følelsen. Papiret har en varm tone og høy Dmax. Aquarelle Rag er godt egnet til fine art print og til motiver som passer et papir med mye struktur.

Museumskvalitet.

Vi anbefaler matt UV-lakk på Aquarelle Rag som beskytter mot UV-stråler, fingeravtrykk, mm.

Leveres i alle størrelser opp til 100×150 cm. Ved behov for større formater vennligst ta kontakt.

Canson Baryta Prestige, 340 gr


Et halvblankt baryttpapir uten struktur i overflatenpapiret har en kjerne av alfacellulose og er syrefritt. Papiret har en overflate lik de tradisjonelle barytt-papirene, og også den samme barium-sulfat coatingen. En ren hvit tone og en svært høy Dmax gjør dette papiret perfekt til svart/hvitt foto i tillegg til farger. Baryta Prestige har en vekt på hele 340 gr og gir en eksklusiv følelse.

Leveres i alle størrelser opp til 100×150 cm. Ved behov for større formater vennligst ta kontakt.

Adresse


Mor Sme´s veg 7a

2008 Fjerdingby

Åpningstider


Mandag - fredag: 09 til 17

Lørdag - søndag: stengt

Følg oss:

Copyright © 2019 Studio baryta